Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politiskt korrekt fuck give you da finga

Jag är här för att få sträva efter att
vara politiskt korrekt
För jag vill leva mitt liv med TV4 komplex
Så jag ska leva mitt liv som en Lattemamma
härstammad från djupaste Vasastan
Säga att jag är feminist och klä ut min dotter
till Askungen på bal
samt propagera för att Sex and the City boxen
är grunden för ett jämlikt äktenskap

Sen så ska jag leva ett akademiskt miljöpartist liv
Gå i fronten för de Gröna khmererna i Sofo
Där vi har ett så spännande kulturliv
Och handla ekologiskt och närodlat på bondens egen marknad
Köpa dyra barnkläder för de är gjorda av miljövänligt läder
Och klanka ner på ensamstående mamma Anna från Rågsved
Som försöker att spara ihop pengar till sitt barns logoped
Därför köper sina barns kläder på H&M
för de är billiga men inte miljövänliga för fem spänn

Jag kommer att hata allt som heter Sverigedemokrat
Men samtidigt så kommer jag att undra om inte
Migrationsverket kommer och hämtar min
Muslimska grannfamilj snart
De luktar konstigt och var de dom som
gjorde att min cykel försvann

Så därför plockar jag nu fram min gitarr och stämmer upp
I en politiskt korrekt sång
Låt mig få sjunga ”We shall overcome”
Med Moneybrother på körsång




Fri vers av Lord
Läst 458 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-11-30 18:53



Bookmark and Share


  KaosFlickan
Ibland undrar jag om inte vi människor måste prioritera om lite...
2011-09-13

    Max Poisé
Helskönt..Dubbelmoraliteten lyser igenom meter av betong!!

Helschysst!
2010-12-02

    ej medlem längre
gött driv
gott att läsa
tar gärna en tugga här
big bite
2010-11-30

  vibhava-tanha
härlig text, ett storstadspretto i det berömda nötskalet
2010-11-30

  Yheela
Klockren.
2010-11-30

  Larz Gustafsson VIP
Träffsäkert!
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lord
Lord