Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets alla stränder


PÅ LIVETS STRAND



^^^^^^

På en strand
i öster
med små finslipade
runda stenar
under måsarnas skrin,

går jag

och på en
annan strand
med andra stenar
andra havstoner
och i ett annat väder,

går du.


En gång
kanske vi
kan mötas
när tiden

har mognat till visdom.

Mötas
någonstans på
universums

glittrande skimrade
stränder . . .




Fri vers av poetryGirl
Läst 332 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-12-01 09:03



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
mycket stränder på gotland
2016-03-05

  Nils Teodor VIP
Mycket fin känsla i din dikt
Låter den saltmättade vinden
fylla mina lungor
Glädje
2011-03-13

  Erik Hall
vackert!
2011-02-16

  La Magnólia VIP
Varm och mjuk ... njuter när jag läser ..
2011-01-18

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Varma fina rader. =)
2010-12-15

  ULJO
Vackert skaldat
2010-12-02

  anits VIP
Mjuka vackra rader
2010-12-01

  poetryGirl
http://www.youtube.com/watch?v=pP1TbAExqQM

här kan du se videon

2010-12-01

  peter markurth
söt
2010-12-01

  Patrik Orion Sten
tyckte denna var härlig, att vara på olika platser samtidigt, och längta...finstämd!
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

poetryGirl
poetryGirl