Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Gösta


TÅRAR FRÅN HIMLEN

*
*



När du gick
och var borta,
för alltid
borta

kunde jag inte sörja.

jag ville känna i all enkelhet
jag ville gråta min sorg,

kunde inte.



Men det regnade ute
stilla vårligt regn
så tröstande milt


fyllt av hoppingivande kärlek
till livet som spirar,
ljusgrönt.

Jag går ut
håller mitt ansikte
stilla
under
ljusregnet

och regnet faller
som tårar
över mina kinder

de tårar
jag ej kunde
gråta

ja, det var som jag grät

*




Fri vers (Fri form) av poetryGirl
Läst 793 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-04-26 07:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så förunderligt vackert, och ljust mitt i sorgen...
2015-05-10

  aol
Kände bara hur något ja denna text grep tag i något inom mej,
2014-05-29

    ej medlem längre
Fint
2014-05-04

  Mats Henricson
vemodet är så oerhört starkt och känslorna nästan sköljer över mig ! Bokmärker !
2014-04-28

  anits VIP
Mycket vacker poesi.
2014-04-26

  ULJO
Ljuvlig poesi detta
2014-04-26

  Lena Själsöga Keijser
med varsamma ord
förtäljer du

en vacker väg

in i
befrielse

2014-04-26

  poetryGirl
Carl Byvald Olsson

Älskar din dikt, väldigt fin! Speciellt slutet inte för att dikten är på väg att ta slut utan för hur väl du fick till det! "Och regnet faller som tårar över mina kinder, de tårar jag ej kunde gråta", måste bara fråga grät du inte i dikten för att personen i frågan inte var värd dina tårar eller kunde du helt enkelt inte gråta? Inte helt enkelt att förstå! Simpel men ändå inte, perfekt! Läs gärna en av min texter! Kärleken och SOS, SMS - Save My Soul kanske passar dig! :)
2014-04-26

  Hanna Mari Wallin
"stilla under ljusregnet" så vackert och behagligt att läsa, mycket fin dikt
2014-04-26

  Chawa VIP
Riktigt vacker poesi! När vi inte själv förmår kommer hjälp och lindring oss till mötes från ovan...
2014-04-26

  Hans Christian
Oj, vad snyggt diktat ! Får en visuell upplevelse.
" de tårar
jag ej kunde
kunde gråta"
2014-04-26

  axveronika
Ja så vackert. Vilken samklang med naturen
2014-04-26

  Yeppis
Vackert

2014-04-26

  poetryGirl
http://youtu.be/UTdkDwyteYA

Demis Roussos

2014-04-26

    ej medlem längre
Bra skaldat!
2014-04-26

    ej medlem längre
Berörande och vackert diktat..
2014-04-26

  stig wikman
UNDERBART
VACKER POESI.


KRAM FRÅN
DALARNA.
2014-04-26

  Yrre VIP
när sorgen äntligen hittar utväg, blir berörd.
2014-04-26

  poetryGirl
http://youtu.be/UTdkDwyteYA

'rain and tears'

2014-04-26
  > Nästa text
< Föregående

poetryGirl
poetryGirl