Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och lyssnar till tystnaden


OM DU FÖRSTÅR VINDARNA

<3
<3
<3


Nu
och ett nu,

nu nu nu nu nu nu
är tidens mysterium


en dag
och en ny dag

dag dag dag dag dag
är livets mysterium


Tiden blåser
snabbt iväg
så fort i sommarvinden

livet bara försvinner
som havets vågor
bort över horisonten


En dag
går ditt liv
in i tiden

in i det oändliga ljuset




Fri vers (Fri form) av poetryGirl
Läst 620 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-08-02 10:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så skönt det skall bli!!!!
2015-03-27

  ULJO
Fin lyrik detta
2014-08-02

  Chawa VIP
Djup insikt... fridfulla ord till vacker bild...
2014-08-02

  poetryGirl
tack för din bokmärkning Minkki
2014-08-02

  Eaglemountains VIP
underbar lyrik ...
2014-08-02

  anits VIP
Så fint berörande och mycket
tänkvärt skrivet!
2014-08-02

    ej medlem längre
Fyndigt, kärlek å fint....
2014-08-02

    ej medlem längre
Så skönt det skall bli! Bra den här!
2014-08-02

  poetryGirl
http://youtu.be/3cbwv5sqfQw

Love energy

2014-08-02
  > Nästa text
< Föregående

poetryGirl
poetryGirl