Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
otryggheten


OCH DÅ JAG FALLER




Något har gått sönder
långt
inom,

fastnat

av dessa gamla sår
som fångat mig
av otrygghet.


Och då jag faller

mot tröstlös botten,
tar din varma hand
min hand

lyfter upp igen.
--------------------------------

Men håll inte så hårt,

då vill jag bort, igen

mot otrygghetens
okända världar,

inte vara

kontrollerad
i din, av din
närvaro,

Ja, ofta vill jag bort,
ut
och inte


hitta tillbaka




Fri vers (Fri form) av poetryGirl
Läst 409 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-15 12:18



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande är din fina dikt...
2016-05-31

  Solstrale VIP
På bilden en övervintrande rödhake, jag har en symfoni komponerat som heter rödhaken på piano... Skulle vilja hålla konsert men har ingen agent... Så nu spelar jag för dig i mina tankar vilket till din fina text blir perfekt... Med bild ochballt...
2016-05-17

  Lena Själsöga Keijser
att
stiga in i dina ord
är att vika upp silkespapper
möta rena pärlor av kristall
2016-05-16

  anits VIP
Starkt, berörande och mycket igenkännande skrivet!
2016-05-15

  Quasimodo
Ett starkt uttryck för trygghet och frihet i denna dikt!
2016-05-15

  Bengt VIP
Ibland är det bästa - att gå vilse
2016-05-15

  poetryGirl
https://youtu.be/VKLX82xyKWw

jag läser min dikt
2016-05-15
  > Nästa text
< Föregående

poetryGirl
poetryGirl