Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
cyberspace


I DITT PROGRAM

0001 111100 1100 111001000


Jag har kommit
in i ditt
programs betaversion

datans ettor och nollor
förmedlar abstrakt och korrekt
informationen,

i de elektriska känsloströmmar
som uppstår


Maskinens kodord surrar förbi
i rosa och blått ljus
registrerar automatiskt
innerliga ord...
..som uppfångas av
annan maskin.


Liksom blodet
går igenom mina ådror
till hjärtat,
vibrerar mjukt

i strömmen
som passerar




Fri vers (Fri form) av poetryGirl
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-15 10:21



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Computer Love, hm, det kan ju vara en början till vuxenförbjudet, lixom!
2017-09-15

  ULJO
Tyvärr har datorn tagit över vårt sociala sätt att kommunicera. Det var bättre förr.
2017-09-15

  Quasimodo
Ett för denna tids utbyte och konversation från en till en annan
2017-09-15
  > Nästa text
< Föregående

poetryGirl
poetryGirl