Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ljuset som återvänder


VÅRVINDAR

^^
^

I den råfriska
morgonen
lyfter
en ny ton,
lätt svävande
underbar


en ljusgrön ton
som doftar vår,

jord
liv

en ny början




Fri vers (Fri form) av poetryGirl
Läst 501 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-02-23 09:56



Bookmark and Share


  Henning Hson
Gillar din text!
2016-03-07

  Ronny Berk
så vackert i bild och ords tankar, ja
2015-05-10

  anits VIP
Vackert skaldat om våren som så sakta börjar återvända!
2015-02-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket finstämt om våren, den så underbara!
2015-02-23

  ULJO
Tjusigt
2015-02-23

  stig wikman
VACKERT.

KRAM TILL DEJ.
2015-02-23

  poetryGirl
http://youtu.be/KqGacCSk63E

,morgenstimmung,

2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

poetryGirl
poetryGirl