Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på en strand, gotland


FRIHETENS VINDAR

^^
^^^

Stolt
vänder raukn sig
mot vinden,

mot stranden
vräker dånande vågorna
in

Av och an
böljar strandrågen
och lågt i lä för vinden
kryper backtimjan


Det är här
jag vill vara
i dagar av ofrihet
och i stunder av oro,

böjer mig ned
tar ett snäckskal i handen
och känner vinden...
...den befriande...


Den blåser
genom mitt hår
...den fria vinden....




Fri vers (Fri form) av poetryGirl
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-26 11:56



Bookmark and Share


  Palett
Målande fina bilder i denna vackra text !
2017-07-26

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt, vackert, berörande!
2017-07-26

  Quasimodo
Ger en skön känsla för att söka och vara i frihet.
2017-07-26
  > Nästa text
< Föregående

poetryGirl
poetryGirl