Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min första dikt på gotland


I VINDEN

^^^^

Stolt
vänder rauken sig mot vinden
mot stranden vräker
böljende vågor in

av och an
rör sig strandråg,
lågt i lä för vind
kryper backtimjan

Det är här
jag vill vara i dagar
av oro
och stunder av ofrid

...tar ett snäckskal i handen
...och känner vinden ...
...den befriande,

...den blåååååser
genom mitt hår ...

...den fria vinden ....




Fri vers av poetryGirl
Läst 393 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-02-08 10:16



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så fint...
2022-12-27

  Gin83
Oerhört vacker
Stämningsfull
Visuell
Varm
Omfamnande
Som en tavla

Väldigt väldigt bra
2020-01-12

  Engel
Det eviga. Du har det i din hand.
2019-04-25

  ULJO
Vindar så härligt
2019-02-08

  Klaus Peter Jensen
Fint og kreativt digt god weekend med venlig hilsen Klaus
2019-02-08

  Quasimodo
En skön fläck av frihet i vindar här!
2019-02-08

    ej medlem längre
Vacker karg och vild naturskildring.
2019-02-08
  > Nästa text
< Föregående

poetryGirl
poetryGirl