Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemgång

Nu går vi här i blöta stövlar
trampar på höstens färgade gravstenar
och med lungor fyllda av skratt
skriker vi åt gatans katter
och visslar i de nakna träden
du tar mig om axeln
och viker dig framåt
jag blickar uppåt
ut i evigheten

och vem vet vem du är imorgon




Fri vers av hallucinatingarkansas
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-01 14:43



Bookmark and Share


  Kalle.O
Gillar den här!
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

hallucinatingarkansas
hallucinatingarkansas