Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forensik

Du är inte här
jag viskar till ingen
ritar skisser över såren
ritningar över ett ärr
kritstrecksränder där själen låg
räknar på ballistiken
där dina ord trängde in
försiktig i min metodik
varje hårstrå ska med

Du är inte här
jag skriker till ingen
bevisningen är stark
min forensik ser allt
fingeravtryck på mitt skin
en förfalskad namnteckning
på ett kärleksbrev
ditt DNA över hela hjärtat

Du är inte här
jag går sönder igen
dör för ingen
behöver ingen fällande dom
bara att rätten
ska ta upp mitt mål
men juryn är inte här
den enda jury som fanns var du




Fri vers av hallucinatingarkansas
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-19 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hallucinatingarkansas
hallucinatingarkansas