Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Moln i byxor"

Jag är ett virr-varr, formlös under huden,
"ett moln i byxor", zick-zack över jorden.
En flykting från en annan värld,
kapsejsad på er strand.

Jag är ett virr-varr, tyngd av kött och ben.
Ett virr-varr väger ingenting.




Fri vers av hallucinatingarkansas
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-12 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hallucinatingarkansas
hallucinatingarkansas