Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag ok ändå?

Se på tiden
den är sand mellan våra fingrar
eller kanske bara mina
ni kniper hårdare än mig om varje korn

jag känner mig inte riktigt hemma
någonstans
kommer in i rummet
tafatt
och beter mig inte riktigt som man ska
skakar hand med fel person
glömmer bort att göra det när jag ska
är jag ok ändå?
ok förlåt
hånfulla blickar från killen i dyra skjortan
på måndag är han telefonförsäljare
och han vet allt om hur man tas med folk
tjejen jag kunde bli kär i på en sekund
visar mig var isen finns
och mitt desperata försök till skämt
ger mig ett tillgjort skratt när hon lämnar köket
för att aldrig återvända

jag är den som alltid blir för full
fyllan lär mig inte att bete mig
den får mig bara att sluta bry mig
jag kan prata Dostojevskji om ni vill
jag kan Kapitalet nästan utantill
men jag vet inte hur man är en människa
jag är bara på besök
tiden är sand mellan mina fingrar
ni lever för evigt
det är er värld
era regler
jag är bara på besök

Jag domnar bort
glömmer vem jag är
sätter mig i soffan
och lana del rey är den första att tränga in i min hjärna
ooh uuuh aaah oooh
i've been out on that open road
tack
och när trummorna slår
bam boom babababoom
så exploderar hjärtat
av förhoppningar som infrias innan jag hinner ana dem
och man vill gråta
men man gråter bara inuti
been trying hard not to get into trouble, but i
i got a war in my mind
är jag ok ändå?




Fri vers av hallucinatingarkansas
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-23 01:26



Bookmark and Share


  mysing
stark, bildrikt fångades känslan
av främmande.. man är oki ändå!
2013-03-23
  > Nästa text
< Föregående

hallucinatingarkansas
hallucinatingarkansas