Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gula och röda löv

Nu kommer hösten åter och
gula och röda löv pryder våra vägar
vi har alltid vandrat genom hösten
vi har alltid levt i sista timmen
och drömt om sommarns dofter
blinda inför höstens färger

när hösten åter pryder våra vägar
som gula och röda löv
är det ett val vi gör
att se höstens alla färger
eller bara trampa på
på döda löv




Fri vers av hallucinatingarkansas
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-05 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hallucinatingarkansas
hallucinatingarkansas