Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På andra planeter

Min ensamhet är inte fysisk
den är ekot av döda ord
av tomma blickar
livlösa kroppar
vandrande i flock

Min ensamhet är inte fysisk
den är dåligt tänkta tankar
av tusen huvuden
av mänskliga hydror
som ormar i medusas hår
och ni har redan blivit sten

Din kropp är nära
men min ensamhet är inte fysisk
varm med pulsen som ett urverk
förutsägbar
och din kropp är livlös
trots att pulsen slår
trots att du ler
trots att du är varm
jag är ensam
på andra planeter
när du talar hör jag inga sånger

Jag är inte ensam
jag är tusenfalt mig själv
jag är ingen blomma
att pryda era kedjor
det enda jag vill va
är ett stinkande kadaver i er småborgerliga dröm




Fri vers av hallucinatingarkansas
Läst 380 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-25 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hallucinatingarkansas
hallucinatingarkansas