Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi som försvann

Vi är på väg
åt olika håll genom livet
du och jag
likt två tåg passerar
vi varandra
våra kroppar möts en sommarnatt

jag kunde älskat dig
men vi är borta när dagen gryr




Fri vers av hallucinatingarkansas
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-21 21:16



Bookmark and Share


  Ruterdam
Hög igenkänningsfaktor. Kort och fint.
2013-07-21
  > Nästa text
< Föregående

hallucinatingarkansas
hallucinatingarkansas