Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brain matters [mashed potato]


hon nämnde aldrig att hon inte kom ihåg mig
hon nämnde inte att hon aldrig kom ihåg mig

längden blev den samma
innebörden något förskjuten

det knakade innanför pannan
smöret brunfräste i pannan

medan potatisen blev till kuber framför mig
exakt lika tjocka och vita kuber framför mig

valde händelsen i slutet på minnesluckan
att inte längre finnas kvar
























Fri vers av alfa VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-01 16:57



Bookmark and Share


  prinscess VIP
ja den här var unik i sitt slag bra
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén