Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lutheransk inramning

I väntan
på någonting
strör jag
dagar och nätter
per automatik
Det gyllene snittet
är frånvarande
liksom perfektionen
Ofullständiga tankebanor
lurar synapser
ur färdriktningen
Myndiga ramar
målar livet
i ett hörn
där viljan att
leva
leder in
på en bräcklig stig
som banar väg
för min väntan




Fri vers av Suzie B VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-01 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP