Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ ISEN


I konsumåttor
far jag runt
åker hit gör jag
åker dit gör jag
fast isen håller tunt
På sjöns yta
far jag runt
bortöver far jag
hitbort kom jag
lovandes runt
Ty råken knakar
ingen fruktan finns
det gnölar vida
varthän jag glida
är under isen snart
                          -och det är dumt
I konsumåttor
far jag runt
åker hit gör jag
åker dit gör jag
fast isen håller tunt

På sjöns yta
far jag runt
bortöver far jag
hitbort kom jag
lovandes runt

Ty råken knakar
ingen fruktan finns
det gnölar vida
varthän jag glida
är under isen snart 
                         -och det är dumt




Bunden vers (Rim) av Stefan Viljehammar
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-02 18:41



Bookmark and Share


  Jaseph
En text med en stark symbolik
2010-12-02

  Larz Gustafsson VIP
Det tecknet symboliserar evighet.
Tydligen var det just en sådan "åtta" som elden bildade - den eld som förtärde köttstyckena Abraham offrade åt Gud den där gången.
2010-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar