Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är sån som känns


Jag skadade dig härom dagen
och jag kommer göra det igen

jag tror att du redan vet det
att du alltid vetat

att jag är sån som slår

att jag är sån som känns
när jag inte blir hörd

men älskling

vet du om att du är den ända

som mina trasiga knogar
inte går sönder av att slå på?




Fri vers av Bline
Läst 388 gånger
Publicerad 2010-12-02 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bline
Bline