Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ett tidsfördriv att vara svag







Alla tänker på döden
i den här staden där
livet blivit en bieffekt
vi ser gatuljusen
ur en trasig vindruta
och lever i affekt

Alla går i cirklar
man ska vara som man är
och precis tvärtom
säg det som det är
det är numera en trend
att vara tom

Alla sörjer igår
men ingen av oss
lever idag
säg att jag ljuger men
det är ett tidsfördriv
att vara svag




Fri vers av Bline
Läst 357 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-27 16:35



Bookmark and Share


  maria kide
Förbannat bra skrivet
2013-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Bline
Bline