Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"En som bygger upp dig, en som gör dig svag. Det finns plåster som du måste riva av."


Vi var aldrig värda att dö för


Vi blev aldrig nyktra
bara hittade nya beroenden
Vi kom aldrig någonstans
bara hittade nya sätt att inte kväva oss själva
Vi var aldrig på väg någonstans
bara hittade sätt att få tiden att gå

Vi föll offer för tvåsamheten
men blev aldrig dom som var värda att dö för

vi var
trippen
avtändningen
abstinensen

och det var det enda som var vi




Fri vers av Bline
Läst 385 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-19 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bline
Bline