Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara som ett resultat av en efterchock en vecka och ljusår senare


Det finns dom som varken är blinda eller kan se


Förlåt för alla löften jag inte kunnat hålla
och alla dom jag aldrig kunnat ge

men jag har nog ljugit mer för dom än för er
somliga är varken blinda, eller kan se

det finns ingen man döljer sitt missbruk för,
så mycket som för dom man missbrukar me




Fri vers av Bline
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-21 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bline
Bline