Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör mig hög men du är den enda jag är ren för

Alla efterreaktioner har runnit av
och alla år av själdestruktion
lämnade ändå min själ oförstörd
och alla de ord jag sa innan jag såg dig
har tappat sin mening
för allt fint och vackert jag skrev
om att skrika av smärta och svek
är nu bara tonlöst och fel
för jag har krigat med mig själv
men du är den första som gett mig
något värt att kämpa för




Fri vers av Bline
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-19 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bline
Bline