Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det man inte kan förgöra kan man alltid skriva om


Kollega

Det hycklas i din glömda vrå
Det ljugs av lukten från din
dåliga andedräkt
Du gömmer dig när ansvaret
plockas fram
Du förgör med att anklaga
Det är ditt försvar som
du plockar fram
men vi är starka
starka så att sanning
kommer ifatt dig
sanningen som kommer
att förgöra dig




Fri vers av Lord
Läst 844 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-03 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lord
Lord