Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En massa prylar...ger ingen glädje..


Glädje värme och frid..

Reklamen bara ökar
nu ska det säljas mer
för julen står för dörren
men jag gör tummen ner
mig kan dom inte lura
jag vet vad jag vill ha
ett hem med mycket glädje
värme frid, då blir det bra !!







mare









Fri vers av mare VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-12-03 11:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så har jag det också.
2010-12-03

    ej medlem längre
Jag håller med dig. Fint skrivet!!!

"ett hem med mycket glädje
värme frid, då blir det bra !!"


/Ann
2010-12-03

  Johan Bergstjärna VIP
Bra talat!
2010-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Jag vill inte ha någon jul alls, så blir det bra.
2010-12-03

  Eva Helene VIP
Bra! Håller helt med dig.
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP