Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan allt

jag tangerar rekord
bygger oändliga sandslott
sätter mig på universums kant

dinglar med benen
spyr regnbågar över mig själv

gråter en kobras blod
kissar lejons tårar

dricker ur källan till evigt liv
spottar ut det lika fort

jag blåser bubblor
stora som vintergatan
sätter mig i mitten och spräcker dom

jag bygger pyramider
åt andra hållet
sätter mig på tvären

öppnar kalla
slukar varma
hjärtan

dukar under
dukar bort
får allt till ogjort




Fri vers av The Friendly Ghost
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-03 17:03



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
nice..gillar tempot i den här!
2010-12-03

  Seglaren
bra flyt!
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

The Friendly Ghost
The Friendly Ghost