Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om min älskade katt Yamas Han är det finaste jag vet


Panterkärlek

Min svarta panter
som spinner likt ett tröskverk

Det lilla lilla hjärtat
som bultar i hans bröst

Det som rymmer så mycket kärlek

Hans perfekta lilla tass, med sylvassa klor
trampar på mitt bröst
och håller ett fast tag om mitt hjärta

All kärleksattack du ger
vänds plötsligt till ett fnatt
då händer och fötter ska bitas sönder

För att sen stryka din kind mot min
Du ser mig i ögonen och säger "proaaoo"

Jag Älskar dig min katt ♥




Fri vers av MissManic
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-03 21:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbara kisingar
2012-11-09

    jamming223
Intressant text :) Fin :)
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic