Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Defilibrator

Jag tror mitt hjärta just stannade
nu när du gick
det brukar hålla andan
när du inte är här
jag tror det behöver vila
det bultar ju trippelt
när det känner din doft

men den här gången

den här gången

sa du hej då

inte

älskade
vi ses




Fri vers av SusieQ
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-04 18:56



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Känns långt in i hjärtat. Ont.
Gillar. Mycket.
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

SusieQ
SusieQ