Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smillan i äppelträd /(katten på bilden har inget med texten att göra)


Lucköppning

Det gäller att komma över
för att inte gå under
Först måste man
då igenom
det




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-05 00:28



Bookmark and Share


    lillvargen
jättebra
2010-12-18

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fint och klokt skrivet. =)
2010-12-15

  Lena Själsöga Keijser
med denna gåva
är att vandra

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)