Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pastor Tutt verkar vara på väg mot ett av sina återkommande utbrott - det är kanske vädret i Gävle och den annalkande julen som triggar honom......


Guds röst

Humanister! Småborgare! Brackor! Slödder! Feminister!
Sannerligen, sannerligen säger jag eder - Guds röst på sajten låter som komme den från en svensk militärfars från trettiotalet.




Övriga genrer av papillon
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-05 09:15



Bookmark and Share


  Elwania
ja skrattar det är ju så sant som det är sagt
2010-12-09

  Carola Zettergren
Sannerligen, sannerligen...:)
2010-12-08

  Björn Nilsson VIP
Han är säkert kättare eller hädare av något slag, eller anhängare av bogomilernas eller arianernas villfarelser! Mitt vänliga påpekande att gud är en grön liten elefant möttes verkligen inte med religiös respekt och vördnad från hans sida.
2010-12-05

  Knickedick
jasså, hurså?
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

papillon