Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sarv




Ett glöd under min hud. Din lukt bor i mina ljumskar. Jag vandrar osalig mellan rummen, byter linoleum mot kallt kakel, drar handflator längs med lister och över pärlspånt. Änglaspel flyter omkring mellan tapet och innertak och upplöses i tröga droppar av evolution, genesis, bigbang. Jag rullar en apelsin mellan händerna. Distraherar med vinkelslip och svetslåga, men slemmet vill inte kallna mot tyget. I djupet av min brunst svämmar saven, som vatten och is ur ett nyborrat pimpelhål. Händerna tar eld. Jag vänder ansiktet mot snöfall, sväljer kyla, smörjer läpparna med frost. Jag vidgar näsborrarna, släpper ut ljud, öppnar mun och råmar. Lyssnar och tänker att det är ju jag, att det kommer ur mig. Jag vill slicka dig.




Fri vers av Per Teofilusson
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-05 20:01



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
väldigt beskrivande texter. detta tycker jag du ska utveckla. är läsning som retar i hjärnan, och det tycker jag om.
2010-12-11

  Ingmar Hård VIP
känslokall är inte mannen som borrat ispimplarhål!
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson