Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommardröm



Vi klättrade upp på ditt hustak,
så yra av varran
Telefonkatalogen låg i din ryggsäck,
och smekte en flaska med vin.

Vi hälsade tindrande vindarna,
svävade bort lite grann
Långt nedanför jublade lindarna
när solen fick se dina flin.

Jag blev en skicklig drömkonstruktör.
Du blev världens tappraste chaufför.
Från skorstenens svindlande himmelshamn
singlade vi prasslande pappersnamn

åt världarna nedanför.




Fri vers av roen
Läst 696 gånger
Publicerad 2005-12-04 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

roen
roen

Mina favoriter
Bakom gardinen