Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så många vackra sjöar, ser ekan uppå strand, vilar ut i stillheten, på tysta kalla sand..


Bär dig för evigt i mitt hjärta

Fosterland, mitt fosterland
mitt hjärta har dig kär
så många fina minnen
från uppväxten jag bär..

Då blomstra du av glädje
då fanns det mera frid
en härlig lyckokänsla
långt bort från sorg och strid

Fosterland, mitt fosterland
din mark är fylld av skog
vattendrag och bäckar
ser mannen vid sin plog..

Minnena från äldre dar
lyfts ofta fram i ljus
syns på tavlor bilder konst
i många hem och hus..

Fosterland, mitt fosterland
tack för allt du gav
bevarar dig i hjärtat
slängs ej i glömskans hav..





mare



















Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-14 09:27



Bookmark and Share


  Maria T
Vackra minnen från mitt fosterland
2014-05-19

  Bibbi VIP
Fin.
2014-05-15

  Rozsi.kovacs

En mycket vacker text Mare
2014-05-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP