Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri

Det finns så många skuggor
Bakom mig
Jag så gärna vill få bort
Så många tankar
Som måste blekna
Så mycket blod
Så många sår jag vill läka
Vill inte låta tiden styra
Har blivit styrd så ofta
Försöker bryta mig ut
Slita av bojor
Som fjättrat mina lemmar
Önskar mig fri
Men blir svag i kroppen
När mitt sinne förstärks
Sliter och rycker
Måste loss
Men dessa bojor
Sitter så hårt
Livet, känns så kort
Hur ska jag komma härifrån
Utan att slita sönder mig själv




Fri vers av M_Franke
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-06 20:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag önskar dig också fri. Och vet vem som kan befria.
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke