Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna min bur

Vad ska man göra när orden tar slut?
Jag längtar efter dig men du bara stirrar ut!

Jag frågar och frågar men jag får inga svar.
Tomheten och osäkerheten finns ännu kvar.

Nu har även jag tystnat fast jag skriker i panik!
vi sitter här så stilla och du hör inte mina skrik.

Hjärtat känns tomt innuti mitt bröst.
Vad jag än säger, så hör du inte min röst.

Jag brukade kämpa och försöka komma genom din mur.
nu känns det som vi sitter som två fåglar i bur.

Ditt leende har slocknat och blicken blivit tom.
Vi har suttit här för länge för att börja om.

Jag har blivit bitter, trött och utsliten.
Innuti känner jag mig svag och liten.

Vi sitter här tillsammans men ensamma ändå.
Det smärtar och svider att det måste vara så.

Det finns inget mer att säga, orden de är slut.
Så öppna då min bur och låt mig flyga ut!




Bunden vers (Rim) av Joytan
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-07 00:53



Bookmark and Share


    Yarissa
Känsligt skrivet och berörande
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Joytan