Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innuti mig finns en värld du inte ser

Himlen viker sig på mitten
och sväljer mig levande.

Blickar pressar mig tillbaka
tätt in mot väggen.

Världen krymper.

Och överallt ligger döda kroppar.


*


Tro mig, jag skulle älska dig.

Jag skulle göra mig så stor
så att vi skulle kunna dela på mig.
Om jag kunde.


*


Jag skulle försvinna
utan att lämna efter mig ett brustet hjärta.




Fri vers av Fiia
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-07 01:45



Bookmark and Share


  pixter
brutalt fängslande
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Fiia
Fiia