Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spottar II

Du tog allt jag har
Nu spottar jag där du står kvar




Fri vers av M_Franke
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-07 13:36



Bookmark and Share


  objekt3
it makes no sense! xD
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke