Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna bild av Karl-Bo Lundstedt som han kallar "flower of pain" för mina tankar till Jeasaja "Av den smärta hans själ har utstått skall han se frukt..."


Flower of pain

För den som överlåtit sitt liv åt Gud äger allt offer och allt lidande en mening och frälsande kraft för egen del eller för den omgivning som jag beder för.

"Inget sker av en slump"

Guds sinnelag och hans Andes underbara verkande kan ej fattas av det mänskliga förståndet.

Ingen detalj är bortglömd i Guds planer, som redan är fullkomliga.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-07 18:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar denna skarpt. när jag låg på psyket för ett år sedan
läste jag Jesaja Jeremia och Job

tre stycken lamentationers mästare !
2011-01-12

  aol
man riktigt känner hur man går med dej i din fina tros vackraste tempel,
2010-12-20

  mare VIP
Precis så, bra !!
2010-12-09

    ej medlem längre
Allt har en mening. Fint skrivet Bibbi!


"Inget sker av en slump"


/Ann
2010-12-08

  Eaglemountains VIP
Tack för denna text, Bibbi och tack Karl-Bo för bilden.

Syrak 2:1-8

Mitt barn, om du närmar dig Herren för att tjäna honom,
bered dig då för prövningar.
Var ståndaktig och håll ut,
gör inget förhastat när olyckan kommer.

Håll fast vid Herren och lämna honom inte,
så skall det gå dig väl till slut.
Ta emot vad som än läggs på dig,
och ha tålamod i alla slags lidanden.

Ty liksom guld prövas i eld,
så prövas Guds utvalda i lidandets ugn.

Lita på honom, så skall han ta sig an dig.
Håll dig på rätta vägar och hoppas på honom.

Ni som fruktar Herren, vänta på hans barmhärtighet,
och vik inte av från vägen så att ni faller.
Ni som fruktar Herren, lita på honom,
så skall er lön inte utebli.
2010-12-07

  Redeemer
För den som tror samverkar ALLT till det bästa!
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP