Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kråka

Jag har en kråka
Som följer mig vart jag än går
Jag har en kråka
som ilsket kraxar ovanför mig
Jag har en kråka
Som stjäler allt jag har som blänker
Jag har en kråka
Som byggt bo
Han har samlat i en orolig själ
Kvistar, löv och taggiga tistlar
De river och sliter i mig
Jag har en kråka
Som tuggar i sig av mig
Bit för bit
En kråka som vill leva mitt liv
Och ta över
Mig




Fri vers av M_Franke
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-07 18:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tror den finns i varje människas liv.
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke