Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken konstnär är du?

En människa som föds till konstnär håller ständigt ensamheten i handen
medans en människa som blir konstnär med åren har alltid en annan hand att hålla i




Fri vers av ordskalv
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-07 22:19



Bookmark and Share


  Minkki VIP
inte riktigt så - men väl tänkt och skriftat!
2011-06-10

  objekt3
äsch dela på dig så blir du två!
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv