Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eviga minnen..


Lite ur mitt Liv..

I soliga Florida
mitt hjärta
lever kvar
där föddes mina
älsklingar
evigt minne har
i flera år jag levde
i denna varma stat
jag solade
jag badade
njöt var bara lat
så klart det
inte stämmer
som många
kanske tror..
för livet där kan
vara tufft
inte alls någon "glamour"
så mycket där mig hände
jag mötte "livets prins"
blev förälskade
sen gifte oss
klart jag detta minns..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-12-09 11:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett underbart minne, att förvalta väl i din själ!!!


/Ann
2010-12-09

  Lars Hedlin
Tack för fin text!
2010-12-09

  Bibbi VIP
Tack för att Du delger oss detta.
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP