Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Teardrop - Massive Attack)


När min hud spricker

Jag sväljer mina ord.
Och låtsas att dom inte finns.


Lämnar alla utanför.
Där jag inget kan känna.



Jag växer ensam inuti.
Bygger upp en overklighet.



Utanpå förtunnas jag.
Och snart kommer alla kunna se.






Fri vers av Fiia
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-08 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fiia
Fiia