Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SIBIRIA -

har en tår som väntar
som försöker hitta ut, som skönjar en sommar utanför det karga.

har en längtan som ruvar,
som ser sin spegelbild vid iskalla nätters frusna vyer.

där själen skönjar ett lugn, brusar stormar med vindar i mitt sinne
förlorad är jag dock
när strålarna studsar mot våra blå vener.

har en kärlek som grönskar,
som ser glädjen i din värme som sprids i frostfyllda gryningars sköte.

har en dröm som växer,
som snart välter den värld vi bara kan minnas.

där fruktan ständigt krigar mot min vilja och skapar fenomen av ett dagsljus ur vintermörkrets slöja.

har kraften som vill ut
har lusten som mig närar

leran i min blick som suddar
och förlusten av en gårdag som skrattar

har en tår som väntar




Prosa av Max Poisé
Läst 254 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-12-08 11:18



Bookmark and Share


  Valdemar Anders
Bra! Gillar frasen "där själen skönjar ett lugn, brusar stormar med vindar i mitt sinne". Den fångar en känsla sa bra!
2010-12-08

  Anton the poet
den här gillar jag, superbra!
2010-12-08

  Anya VIP
Vackert med hoppfulla fraser. gillar särskilt:
har en dröm som växer,
som snart välter den värld vi bara kan minnas.

och

har kraften som vill ut
har lusten som mig närar
2010-12-08

  Seglaren
väntan, längtan - vackert skrivet
2010-12-08

  aol
mycket vackert skaldat med känslor som tränger som floder,
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé