Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är det 5 år sedan mina äldstas far hastigt lämnade detta liv. En frusen och kall decemberdag, frös mina barn i sorg, saknad och längtan. Dottern ringer tidigt på morgonen och .....




Saknar ord

Lång tid förrunnit
saknar ord

Överväldigas
livets skönhet

Överväldigas
livets skörhet

Tårfylld röst minns
mitt hjärta medtåras

Världen vitfrusen
snökristaller lyser

Inre livet rikt
värmestrålar

Tårfyllda rösten
gläds av trösten

Frusenheten tinar
av hjärteglädjen

Att mitt i det frysta
uppleva tacksamhet

Att kunna glädjas
åt det som faktiskt var

Saknaden, längtan
blír lättare bära

Lev, min dotter
lev!

 

© Gunilla N
    101208

 




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 564 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-08 10:23



Bookmark and Share


  Anna*
Grattis till placeringen då texten också är berörande nära i sorgen! Slutrader är perfekta!
2010-12-11

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2010-12-10

  Gunilla VIP
Från Redaktion poeter.se 2010-12-10 22:36

Text vald till Uppmärksammade texter

Din text:

Saknar ord

har placerats i listan över uppmärksammade texter. Texten visas i maximalt 4 timmar.



Innerligt tack för denna uppmärksamhet! / Gunilla
2010-12-10

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2010-12-08

  walborg
Gripande kärleksord till en älskad dotter.
2010-12-08

    Maria Malm
Fina ord, om att gå vidare i livet, att ha varma minnen kvar i alla fall.
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP