Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frälsarens sår

Korset - ack ja!
Blodet - ahh, ohh, plask!
Såren - oink, ah, AHHHH!!!
Som vita fluglarver vältrar sig de gudliga i sin frälsares sår, äter köttet, dricker blodet.
Det har genom tiderna förekommit många motbjudande religiösa yttringar men man kan fundera på om inte den så kallade kristendomen hör till de mest osmakliga.




Övriga genrer av papillon
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-09 07:35



Bookmark and Share


    lärjunge
Ser man historiskt så bör man inte kalla muslimer för terrorister, bara för att de smällt en och annan skyskrapa, nåt tåg, når flygplan osv ... De är ju, vid jämförelse med de verkliga terroristerna, oss Kristna, som småpojkar i sandlåda!

Vad har vi Kristna åstadkommit? Utplånat jordens alla olika kulturer, med våld, förslavat miljoner människor, och nu håller vi på att lyckas utplåna livet på jorden!

Det är en SKAM ATT VARA KRISTEN - om man skärskådar rersultatet av vår Mission i GODHETENS NAMN!!! Fy faan!!!
2010-12-15

  Marta
Åh fast det är liksom det jag gillar med det. Att det är så mycket "på riktigt". Gud håller sig inte på en annan nivå än människornas och det anstår inte en kristen människa att hålla det ifrån sig som anses motbjudande (död, smärta, världens lidande, övergrepp etc...). Detta ses istället som en integrerad del av den egna självbilden. Bara så tror jag att vi kan överkomma det som hindrar vår samhörighet.
2010-12-09

    ej medlem längre
Tillåter mig att surfa lite galant i kölvattnet av Elwania,vars kommentar säger det jag ville säga till denna text!
2010-12-09

  Knickedick
Hört att fluglarver används numera för att påskynda läkning
2010-12-09

  Elwania
Håller med dig, det är för mycket fokus på korsfästelsen i denna religion . Jesus en shaman i mitt tycke en häftig man med karisma,
var faen inget offer. Men kristendomen vilket han inte är stiftaren av
frossa vilt i detta .
2010-12-09

  Carola Zettergren
YÄCK, bara det att skylta med sin guds son, blodig och sönderstucken för deras skull... och så står de där och jublar, det kan ju få det att vrida sig i magen på vilken normal hedning som helst...
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

papillon