Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLÅST PÅ KONFEKTEN


Har väntat på pengar
som förre arbetsgivaren skulle gett.
Slutade i september,
straxt Lucia står föe händer...
Man kan säga att jag är blåst,
hade länge hopp om att...
Av kulorna syns ej ett skvatt,
det är lätt att hålla sig för skratt.
Nu fogden ska hjälpa mig,
inte stjälpa mig.
Nu omvänd ordning är
så det blir slut på det här.
Har väntat på pengar
som förre arbetsgivaren skulle gett.
Slutade i september,
straxt Lucia står för händer...

Man kan säga att jag är blåst,
hade länge hopp om att...
Av kulorna syns ej ett skvatt,
det är lätt att hålla sig för skratt.

Nu fogden ska hjälpa mig,
inte stjälpa mig.
Nu omvänd ordning är
så det blir slut på det här.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-09 14:16



Bookmark and Share


  Kim VIP
Låter tröttsamt!
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar