Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En evig saknad

Jag bar er under mitt hjärta,
och födde er in i denna världen.
Gav er all den kärlek jag har,
men den räkte inte och jag kunde inte ha er kvar.
Varje dag är ni i mitt hjärta,
en smärta i mitt hjärta som aldrig går bort.
Det går inte en stund,
utan att jag tänker på er.
Ingen i denna världen,
kan älska er mer.
Jag är eran mamma,
var än i världen ni går.
Jag hoppas att ni en dag,
kan förstå.




Fri vers av Ann-sofie.
Läst 336 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-09 17:53



Bookmark and Share


  Anna*
Det är den kärleken som kommer att segra till slut.
Vackert men sorgligt och slår an en sträng i mitt ♥
2010-12-11

    eva m h
Stor kärlek,saknad och smärta
2010-12-09

  vargtass
En jättevacker dikt om den största av alla kärlekar som finns, den till våra barn.
Känslosamma rader, men ändå mycket ljus och såå vacker.
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Ann-sofie.
Ann-sofie.