Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde varit död

Va vet du om vad jag bär inom mig,
jag talar gärna om hur jag mår,
om du har tid att lyssna.
Jag lärde mig att människor kan va din vän,
men bakom min rygg stoppa in en kniv.
Jag har svårt att släppa in någon,
då mitt hjärta klara inte av mer sår.
Jag vet att jag passar ut,
bryr mig inte längre om att passa in.
Livet är för kort,
för att försöka va nån annan.
Lärde mig inte som barn att dra mina gränser,
så lät alla i mitt liv gå över mig.
Jag borde varit död,
förlåt fortfarande andas.
Har inget att säga till de omkring mig,
för jag vet inte vad du bär.
Vill bara säga,
du är inte ensam..




Fri vers av Ann-sofie.
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-04 09:34



Bookmark and Share


  ¡se necesitan dos para bailar un tango!
<3

.....jag tar droger nu. är som de andra. är inte roligt. men jag dog. på riktigt. min själ försvann. så jag måste fylla mitt liv med andra själar. förut snodde jag människors själar, nu är det snus, röka, öl, kaffe, te. kanske är bättre. vem vet. det gula i mitt öga har minskat, och har en del gråa hår. jag tror att grått hår kommer från trauma. om man är pappa eller farfar har man ju en del att oroa sig om. det kan komma på ett ögonblick.
2023-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ann-sofie.
Ann-sofie.