Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror på gud

Känner du där inne i din själ,
att du dig ensam någon gång,
kanske hela tiden.
Vet du hur lät det är,
att sträcka ut en hand.
Hur nära du är till den som gav dig liv,
du är inte ensam.
Jag vet att det finns någon där ute,
som alltid ser mig,
att det finns mening med livet.
Vi hamnade inte här av en slump,
du har en själ eller hur?
Eller tror du att du är tom,
där inne i ditt hjärta i din tanke,
vet du inte att det finns en gud som alltid skickar någon när du behöver det får du säga när du inte ens talar jag vet att det finns så här rädda mitt liv mer än en gång.
Ja jag tror på gud,
att han är allsmäktig.
Att är bara 1 inte 3,
jag är muslim fråga mig gärna varför.
Det är lät att tro,
utan tro har du bara ett håll du försöker fylla.
Men det hållet kan du aldrig fylla själv.
Det ända finner själv är tomhet,
för din själ längtar hem..




Fri vers av Ann-sofie.
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-04 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-sofie.
Ann-sofie.